Farklı Tasarımlarıyla- Altınbaş

25 Ekim 2010 Yazan  
Kategori Ayakkabı-Çanta Modelleri, Stil-Aksesuar

Cumhuriyet Bayramı şıklığı Altınbaş ile tamamlanıyor

Özel günleri farklı tasarımlarıyla anlamlandıran Altınbaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı şıklığını ay yıldızlı özel ürünleriyle tamamlıyor.

Mücevher sektörünün önde gelen markası Altınbaş, Cumhuriyet Bayramı çoşkusu için yeni ve özel tasarımlarıyla hem erkeklerin hem de kadınların şıklıklarına şıklık katmaya hazırlanıyor. Günün anlamına uygun ay yıldızlı kol düğmeleri, yaka iğneleri ve kolye uçları, gündüz ve gece kullanımlarına uygun olarak tasarlandı.

29 Ekim özel ürünlerinin tamamında  pırlanta ve yakut  kullanıldı. Beyaz ve rose altından oluşan tasarımlar seçkin Altınbaş mağazalarında Cumhuriyet Bayramını şık ve gururlu bir şekilde karşılamaya hazırlananlar için satışa sunuldu.

Matraş-2010-2011 Sonbahar-Kış Koleksiyonu Kalite Ve Şıklık Birlikte

18 Ekim 2010 Yazan  
Kategori Ayakkabı-Çanta Modelleri

2010-2011 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’yla kalite ve şıklığı simgeleyen Matraş’ın çizme, bot ve ayakkabı gruplarında farklı beğenilere hitap eden tasarımlar yer alıyor.

Düz doğal derinin yanı sıra süet ve yılan derisi baskılı malzemelerin kullanıldığı koleksiyonda kamuflaj desenli ayakkabı ve çizmeler dikkat çekiyor. Toprak ve yeşil tonlarında tasarlanan kamuflaj ayakkabı ve botların ince topuklu platformlu modelleri bulunuyor.

Tekin Seyrekoğlu, “Gleam Koleksiyonu” ile altın ve pırlantanın muhteşem birlikteliğini sergiliyor

15 Ekim 2010 Yazan  
Kategori Ayakkabı-Çanta Modelleri, Stil-Aksesuar

YÜZÜK – PIRLANTALI 1430$ – SWAROVSKİLİ  740 TL

Altını zarif desenlerle işleyip, değerli taşlarla bezeyerek modern tasarımlara imza atan Tekin Seyrekoğlu, GLEAM Koleksiyonuyla da mücevher severlere ışıltılı bir zarafet sunuyor…

TEKİN SEYREKOĞLU GLEAM KOLEKSİYONU KOLYE – PIRLANTALI 2900 $ – SWAROVSKİLİ 1040 TL.jpg

Asaleti ve güzelliği simgeleyen çarpıcı modeller yaratan Tekin Seyrekoğlu, “Gleam Koleksiyonu” ile altın ve pırlantanın muhteşem birlikteliğini sergiliyor.

Tekin Seyrekoğlu, her zaman güzel ve çekici görünmeyi, dikkatleri üzerine çekmeyi seven, seçkin zevkleri olan mücevher tutkunlarına pırlanta ile bezeli, ametist taşı ile taçlandırılmış özel bir tasarım sunuyor.  Işıltısı ve zarafetiyle göz kamaştıran “Gleam Koleksiyonu” kolye ve yüzükten oluşuyor.

18 ayar pembe altın kullanılan kolye, mor rengiyle göz alan ametist taşının, toplam iki karatlık mini pırlantalarla bezenmesiyle ihtişamlı bir görünüme bürünüyor. Koleksiyondaki yüzük ise 18 ayar pembe altın üzerine, toplam bir karatlık mini pırlantalar ile işlenip, ametist taşı ile bütünleniyor.

Gleam Koleksiyonunu swarovski taşlar kullanarak da hazırlayan Tekin Seyrekoğlu, aynı tasarımla farklı zevklere hitap ediyor. Koleksiyondaki 14 ayar pembe altın üzerine işlenen swarovski taşlar, ametist taşının asaletine ışıltı katıyor.

Tekin Seyrekoğlu özel tasarımlarıyla, stil ve zevk sahibi mücevher tutkunu kadınlar için büyülü bir dünyanın kapılarını açıyor…

Stefanel-2011 Hırka Modelleri…

14 Ekim 2010 Yazan  
Kategori Moda

Küresel ısınmayla birlikte kış mevsiminin eskiye oranla daha ılıman geçmesi moda trendlerine de yansıdı ve kalın kabanların, montların yerini hırkalar aldı. Stefanel koleksiyonundaki tasarımları birbirinden havalı, kullanımı rahat hırkalar; soğuk kış günlerinde sizi ısıtırken, özgürlüğünüzü kısıtlamadan şıklığınızı tamamlıyor…

En çok tercih edilen dökümlü, uzun hırkalar; günlük hayat, ofis, hafta sonu gezmeleri hatta özel davetler için biçilmiş kaftan. Aksesuar seviyorsanız, farklı kalınlıktaki kemerler ile uzun hırkalara ayrı bir hava katmak da mümkün. Stefanel, bulunduğunuz her ortama uygun bir hırka modeli bulabileceğiniz geniş bir yelpaze sunuyor.

Stefanel koleksiyonundaki hırka modellerini; mini elbiseler, taytlar, dar paçalı pantolonlar, kısa şortlar ya da gece elbiseleri ile kombinleyerek kullanabilirsiniz. Sonbahar kış koleksiyonundaki eşofman rahatlığından esinlenilen pantolonlar, örgü hırkalarla bütünlenerek özgür ruhlu gezgin stilin ipuçlarını veriyor.

Evde pizza yapımı

08 Ekim 2010 Yazan  
Kategori Moda-Yemek Tarifleri

Evde pizza yapmanın keyfi başka, dışarıda yediğimiz pizzalar kadar lezzetli, aynı zamanda malzemeleri kendimiz istediğimiz markadan seçerek  çok nefis pizzalar yapma şansı…

2.5 Su bardağı un

1 tatlı kaşığı toz şeker

20g yaş maya

100g tereyağı, oda sıcaklığında

1 su bardağından az ılık su

1 tatlı kaşığı tuz

2 çorba kaşığı salça

Üzerine:

3 adet sivribiber

10 dilim sucuk 10 dilim salam

2 adet domates

Rendelenmiş kaşar peyniri

Bir su bardağından az ılık su ve 1 tatlı kaşığı toz şekerde mayayı eritin. Diğer hamur malzemelerini de ekleyip poğaça hamuru kıvamında yumuşak bir hamur elde edin. Hamuru 32cm çapında yağlanmış tepsiye yayın. Tepsinin üzerini alimünyum folyola kapatıp mayalanmaya bırakın. -20 dakika- bu arada üst malzemeleri hazırlayın. Hamuru yarım parmak kalınlığında olacak şekilde açın. Uygun büyüklükte bir tepsiyi hafifçe yağlayın.

Hamuru tepsiye düzgün bir şekilde yerleştirin. Salçayı çok az suyla sulandırın. Hamurun üzerine sürün. Sivribiberleri doğrayın. Hamurun üzerine serpiştirin. Küçük kesilmiş domatesleri yerleştirin. İstediğiniz miktarda rendelenmiş kaşar peyniri serpin.  Salam ve sucuk dilimlerini dizin. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 15-20 dakika pişirin. Dilimleyerek, servis yapın.

Yazın kaybettiği nemi cildinize geri verin…

04 Ekim 2010 Yazan  
Kategori Cilt Bakımı, Makyaj Modası

Yaz aylarının heyecanı ile deniz, kum, havuz derken bol bol güneşlendik ve cildimiz bronzlaşsın istedik. Yazın keyfini çıkarttık ancak cildimiz de yıprandı. Yaz aylarını geride bırakarak sonbahara girdiğimiz bugünlerde ise cildimiz için nem ihtiyacını sağlamak şart oldu. Bu nedenle INGRID MILLET çok özel bir serum bakımı sunuyor. Kısa zamanda sonuçlarını alacağınız INGRID MILLET Hydro-Sérum, yoğun nem bakımı sağlayarak cildinize hayat veriyor.

2011 Sonbahar/Kış Trendi-Trikolar

03 Ekim 2010 Yazan  
Kategori Moda

2010–2011 Sonbahar –Kış trendinin biride trikolar. Annelerimizin ördüğü kalın trikolar çok moda ünlü modacılar koleksiyonlarında trikolar çok yer verdiler.

Hırkadan, kazağa, paltoya, pançoya kadar birçok çeşidi ile trikolar gardırobumuzun temel taşları olacak bu kış.

Prada  baştan aşağı  trikoyu hayatımıza sokmaya, defilede mankenlerin  saçlarına  kıyafeti tamamlayan örgü saç bantları dikkatlerden kaçmadı.